plakat_gothnrollpartybigPrva ikad promocija izdanja od The 69 Eyes u Bosni i Hercegovini se desila u Bihaću, gradu na krajnjem sjeverozapadu i jednom od trenutnih kulturnih “vrućih mjesta”, dajući mnogo potrebno buđenje u alternativnoj muzici, kulturi i životnom stilu ove zemlje.

Promo party za “Goth’N’Roll”, vec ozloglašeni box set ovog kultnog finskog banda, bio je prava stvar. Postavljen unutar koncepta metal/HC/dark electro/punk slušaone, probijao je sve ove glazbene žanrove sa izabranim dijelom pjesama
s “Blessed Be” i “Paris Kills” (predstavljajući albume izdane u box setu), kao i DVD projekcijom “Helsinki Vampires”, sve do novog dokumentarca “Bat Habit” o životu i vremenima The 69 Eyes.

Bila bi nedovoljno kazati da se publici samo “svidio” ovaj set. Privlačeći i mladu i stariju generaciju bosanske omladine, ovo izdanje je predstavljalo pravu gothic rock poslasticu za one kojima je sve to novo, kao i za one već privučene njegovim neodoljivim sirovim okusom, I mogu vam reci, bilo je jednostavno očaravajuće vidjeti mladu 69 armiju kako se formira ispred mojih očiju! Cure i dečki su se raspitivali o bandu, albumima, svemu, jednostavno gladni ove vrste glazbe. Neki od njih su otišli kući s kalendarom banda (zahvaljujući EMI-ju specijalno za ovaj party), dok smo se mi, koji smo već u čvrstom stisku goth’n’rolla, mogli samo smiješiti, znajući da je ova promocija uradila točno ono što je trebala uraditi.

Nije mogao postojati bolji način da se proslavi četvrta godina The9Eyes.ba, i želim zahvaliti svima koji su omogućili ovaj poseban događaj, naročito: Faerie Fee, za njenu konstantnu podršku za ovaj band i moj site, kao i za rad na partyju, Izzyju za njegov rad na ovom partyju, Ismetu iz “Kina Una” za pružanje našeg savršenog okruženja! I naravno, Anelu, Deni, Sarah, Dini i svima ostalima koji su došli tu noc i razvalili se u stilu 69! Fangs, ljudi!
Posebna zahvala ide EMI-ju, i naravno, mojim dragim The 69 Eyes!

Darkness 69

Featured Video
Our networks